Kaija sai aivoverenvuodon 12.12.2017

Kaija sai tiistaina aamupäivällä 12.12. täällä kotonaan aivoverenvuodon. Hänet kiidätettiin ambulanssilla Mikkelin keskussairaalan kautta Kuopion yliopistosairaalaan, jossa aivoverisuonen puhjennut pullistuma korjattiin suonen sisäisellä operaatiolla. Se onnistui mainiosti, ja vuotava verisuoni oli tukittu. Paranemisennuste oli hyvä. Muutamaa tuntia myöhemmin, kun Kaijaa alettiin herättää nukutuksesta, hän ei reagoinutkaan normaalisti: ei tullut kunnolla kontaktiin eikä pystynyt puhumaan ja vasen jalka oli liikkumaton ja tunnoton. Kuvauksessa havaittiin merkit aivoinfarktista, joka oli syntynyt suonen tukkimisoperaation aikana – syytä ei vielä tiedetä. Joka tapauksessa kyseessä on aivokudoksen parantumaton vaurio.

Näin ollen Kaija on poissa pelistä toistaiseksi – kenties lopullisesti. Tulevaisuus näyttää, miten jälkihoito ja kuntoutus tehoaa. Mutta kuten kaikki tiedämme, Kaijalla on kykyjä ja voimia, joita tavallinen järki ja (lääke)tiede ei pysty selittämään. Siksi pyydän teitä kaikkia lähettämään hänelle näkymättömän maailman kautta kutsuja, viestejä, terveisiä, onnea, rukouksia, voimia, paranemista, energiaa, apua. . .

Kiitos!
Juuso J.
juuso@juurikkala.fi
040-581 9057

Liitteenä Kaijan viimeinen postaus sivulleen ennen tapahtumia:

17 vastausta artikkeliin “Kaija sai aivoverenvuodon 12.12.2017”

  1. Kaijalle toivon hyvää parantumista. Tämä on pysäyttävää ja järkyttävää; en osaa muuta uskoa kuin Kaija selviää tästä ja tervehtyy. Voimia!

    Tykkää

Jätä kommentti