Kaijan tilanne 29.12.2017 perjantaina illansuussa

Nyt Kaijan elintoiminnot ovat vakiintuneet, kuumeilukin on loppunut ja hän on ollut aiempaa enemmän valveilla ja kontaktissa ympäristöön. Näin hän on saanut jätettyä hyvästit teho-osastolle, ja hänet on eilen siirretty Kuopion yliopistosairaalan neurokirurgian osastolle, jossa on kuitenkin edelleen vierihoidossa eli hoitaja huoneessa koko ajan.

Kaija ei puhu mitään mutta vasenta jalkaa lukuunottamatta jäsenet liikkuvat jo lähes normaalisti. Meihin lähisukulaisiin hän reagoi hymyllä, vahvalla kädenpuristuksella ja nyökyttää päätään ollessaan samaa mieltä. Pusut kelpaavat aina – minulta ainakin.

Sairaalan väki ei suostu antamaan minkäänlaisia ennusteita. He sanovat, että aivoinfarkti- ja verenvuotopotilaiden parantuminen on joka kerran täysin yksilöllistä eikä alkanut toipuminen ja sen tahti välttämättä ennusta yhtään mitään koko prosessista tai lopputuloksesta. Näin ollen ei auta kuin seurata mitä tapahtuu ja raportoida siitä.

Moni teistä Kaijan ystävistä ja tukijoista on kysynyt, voiko häntä käydä tapaamassa sairaalassa. Toistaiseksi ei. Kaija tarvitsee nyt ennen kaikkea rauhaa ja lepoa, ja pelkkä kontaktiin tuleminen vaatii häneltä joka kerta ponnistuksia, ja se vie voimia.

Odotelkaamme, että hän itse ilmaisee, milloin haluaa ottaa vastaan vieraita. Kerron kyllä sitten.

Viestejä, voimia, tukea, kutsuja, energiaa, valoa, rakkautta sen sijaan voitte lähettää rajoituksetta. Niitä tarvitsevat kaikki eikä kukaan voi saada liikaa!

Kiitos!

Juuso

33 vastausta artikkeliin “Kaijan tilanne 29.12.2017 perjantaina illansuussa”

 1. Kiitos infosta. Kaija on myös minun iltarukouksissani mukana ja silloin tällöin pitkin päivää. Valoa kohti, pimein kohta on jo takana.

  Tykkää

 2. Ystäväni kautta olen Kaijan tauluihin tutustunut ja samintaulun sainkin lahjaksi.olen kuulema samankaltainen kuin Kaija,erotuksella etten ole saanut taidetta tehtyä enää vuosikymmeniin. Tarvitsemme sinunkaltaisia ihmisiä Kaija ja sinua erityisesti.
  Kiitos Juusolle,kiitos suojelusenkelit jo tästä toipumisesta ja tapaamme vielä!
  Parannu rauhassa,kyllä teräsnaiset selviytyy!

  Tykkää

 3. Kaija teki 80-luvulla tiikerikakkua, jossa oli salmiakkijauhoa. Meille näytelmäkerhon lapsille se oli ihastuttava makuelämys, lähempänä tiikeriä kuin perinteinen kakku.

  Paljon parantavia ajatuksia.
  Blessed be.

  Tykkää

 4. Valoa, uskoa, toivoa, rakkautta teille jotka jaksatte. Pidän lyhtyä korkella jotta suojelusenkelit löytävät Kaijan ja teidän luoksenne luomaan parannusta ja voimaa.

  Hyvää alkavaan vuoteen. t. Sami

  Tykkää

 5. Näin viime yönä unta, että istuin Kaijan kanssa sairaalan kanttiinissa kahvilla. Kaija pyöritteli päätään, että kylläpäs tämä säikäytti, mutta onneksi siitä selvisi sillä säikähdyksellä. Tuon unen jälkeen oli oikein hyvä herätä. Voimia Kaijalle, Juusolle ja kaikille läheisille. Tuokoon tuleva vuosi roppakaupalla hyviä asioita teidän suuntaan. Ja kiitos Juusolle näistä päivityksistä.

  Tykkää

 6. Kiitos tiedoista. Kaija ja perhe ovat ajatuksissa päivittäin. Voimaa, aikaa ja toipumista 💗.
  Valoisin, energisoivin terveisin Joensuusta
  Tuula

  Tykkää

 7. Hei Juuso ja kiitos tästä tiedosta ⭐️
  Lähetän Kaijalle ja koko perheelle paljon siunausta ja voinia. Rukouksin mukananne 💙
  Kaijalle lämmin halaus 👼🏼

  Tykkää

 8. Voimia teille kaikille💚 Kiitos kun informoit. Kaija on päivittäin mielessä ja rukouksissa💚

  Tykkää

  1. Kiitos tiedoista. Hienoa, että Kaijan olo on kohentunut niin, että hän on päässyt pois teholta. Voimia ja valoa kaikille teille! 🙏🏼

   Tykkää

 9. Kiitos Juuso!
  Voimia ja jaksamista!
  Valoa ja parantavaa energiaa Kaijalle🙏💛
  -Markku

  Tykkää

 10. Kiitos taas, kun jaksat pitää meitä ajan tasalla. Pahinta tietenkin on epätietoisuus, miten Kaija kuntoutuu, mutta ehkäpä meille on tässä annettu mittari luottamukseen. Luottamukseen siihen, että hän paranee entiselleen. Ja niinhän tässä käy! Teille kaikille paljon voimia. Kaijalle erityisterveiset ja tasapainoista ja ilontäyteistä alkavaa vuotta koko perheelle! ❤

  Tykkää

 11. Kiitos Juuso kun jaksat pitää meidät henkiystävät ajantasalla ! Muistakaa läheiset huolehtia myös itsestänne , olette korvaamaton tuki Kaijalle ja hän tarvitsee teitä! Enkeleitä ja terveisiä !

  Tykkää

 12. Kiitos taas kun kerroit tilanteesta. Kaija on mielessä ja sydämessä koko ajan. Voimia edelleen myös sinulle. Rakkaus on uskomaton lääke, toivotaan että tehoaa kaiken sen hyvän hoidon lisäksi mitä hän varmasti saa. Valoa, voimaa ja rakkautta lähettäen terveisin Hannele

  Tykkää

 13. Kiitos Juuso, että pidät meitä ajan tasalla Kaijan toipumisesta! Olette kaikki mielessämme päivittäin ❤️ ❤️❤️Kaijalle terveisiä ja lämpöisin halauksin voimia ja uskoa paranemiseen ❤️
  t. Jaanika ja Riku

  Tykkää

 14. Kiitos Juuso, kun jaksat kertoa Kaijan tilanteesta. Kaija on maalannut minulle sielun maisemaksi taulun, jonka nimesi Valontuojaksi. Itse olen aina pitänyt Kaijaa itseään suurena Valontuojana ❤ Voimia ja rakkautta niin Kaijalle itselleen kuin kaikille teille läheisille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s