Sielun muotokuvat

MAALAUKSEN SYNTY

Olen maalannut sielun muotokuvia kaksin vuodesta 2011 ja yleisön edessä 2014, etäkuvia yhtä kauan. Keskityn mallini energiaan, värähtelyyn, näkymättömään olemukseen ja muunnan sen väreiksi ja viivoiksi. En ajattele mitään, sivellin on taikasauvani. Maalauksen synty on joka kerta luomisen ihme.

IMG_3204

MITEN SAAT SIELUN MUOTOKUVAN? On 3 tapaa (rullaa sivua alaspäin):

I. YLEISÖtilaisuudet – saa katsoa

Maalaan yleisön edessä, paikalle saa tulla katsomaan tai malliksi. Ihme on läsnä molemmissa!

HINNAT/yleisötilaisuus: Sielunkuva maksaa 150 € koosta riippumatta. Maksuvälineeksi kelpaa käteinen, kortti ja maksusopimus, jonka perusteella lasku tulee kotiin sähköpostilla, osamaksu pienissäkin erissä asiakkaan oman toiveen mukaisesti.

II . ETÄNÄ tehtävä sielunkuva

Sielunkuvan voi tilata minulta myös etänä. Maalaan kotona Ateljee Valossa, postitan  taulun. Koska maalaushetken puhettani ei voi kuulla, kirjoitan eri tilauksesta etäkuvaan kanavoidun tekstin. Silloin laitan näytölle valokuvan taulusta ja viereen kirjoitusohjelman, tuijottelen hetken kuvaa ja yhtäkkiä sanoja alkaa valua näkyviin. Se on hauskaa ja yllättävää.

Etäkuvan halutessasi toimi näin:

1. Valitse koko ja tekniikka:
30*30 cm akryyli postikuluineen 110 €
40*40 cm akryyli postikuluineen 130 €
50*60 cm akryyli postikuluineen 160 €
60*90 cm akryyli postikuluineen 260 €
90*90 cm akryyli 350 € + rahti (noin 10-25 €)
100*120 cm akryyli 500 € toimituskuluineen
akvarelli 30*40 cm postikuluineen 110 €
2. Päätä otatko myös kanavoidun tekstin = 50 € (HUOM: taulu saapuu usein ennen tekstiä, katsele rauhassa)
3. Ilmoita tilauksesi sähköpostiini kaija@juurikkala.fi
4. Lisäksi ilmoita osoite ja puh num, HUOM: puhelinnumero on välttämätön!

Laskun saat joko taulun mukana tai sähköpostiisi, ilmoita osamaksutoiveesi!

Lahjavinkki: Sielun muotokuva on suosittu lahja! Etämaalaus toimii aivan yhtä hyvin kuin live, sillä toisen energiaan yhtyminen on hengen matka. Minulle on ihan sama, istuuko vieressä vai toisella puolella maapalloa!

III. Sielun muotokuva kahden kesken ATELJEE VALO/Mäntyharju = 600€ koosta riippumatta

SIELUNKUVIEN ”KÄYTTÖOHJEITA”:
 

– kuvaan latautuu maalatessa aura eli bioenergiaa, jonka voi mitata esim varvulla, herkällä kämmenellä tai miten kukin osaa. Sain kuulla, että pienimmässä taulussa oli 1,2 m valokenttä
– aura elää kuvan kanssa niin kuin sinä elät sen kanssa. Jos työnnät sen kaappiin tai unohdat muuten, se reagoi. Jos käytät sitä, pysähdyt, keskustelet, pyhität, olet läsnä, sen voima luonnollisesti kasvaa. Kuten kaikkien rakkaiden esineiden! Voit siis hoitaa kuvaasi ja siten itseäsi 🙂

”Rakkahin Kaija, en vieläkään löydä sanoja kuvaamaan maalaustasi. Se vain hiljentää, koskettaa, lohduttaa ja ilahduttaa. Syvällä ja erityisellä tavalla.”

hannele rossi

Katso lisää sielun muotokuvia Facebook-sivuiltani!