Kipu -näyttelyn kirjeet

Erityinen kiitos kirjeiden lähettäjille, jokaisesta postitse saamastani olen tehnyt taulun! Yhtäkkiä teokset alkavat viedä kuin niillä olisi oma tahto. Sain kirjeitä kivusta 22 kappaletta postissa tänne kotiin. Aloinkin repiä niitä, painoin maalin joukkoon, otin ne osaksi uutta, jotta vanha hellittää. Olisin halunnut avajaisiin myös uuden kirjani HITAAT SIIVENISKUT, mutta se tulee painosta vasta maaliskuun lopussa. Vaan tulihan se mukaan silti: mustiin, pyhiin, voimakastahtoisiin tauluihin raapiutui uutuuskirjani kauneimpia lauseita! Voi mikä yllätys itselle, jaksan hämmästellä taiteen arvoituksellista määrätietoisuutta!

Tervetuloa kilistämään kanssamme Galleria Kaija Juurikkalaan  os. Savontie 2, Mäntyharju (torinkulma) pe 3.3 klo 16! 

juliste_kipu-na%cc%88yttely

Juliste: Suvi Sistonen