UUSI KULKUNEUVO

Spiraali on siirtynyt sisälleni. Täysii-aika on ohi. Pidän yhä antautumisesta, mutta myös siitä luopumisesta. Tuntuu kuin olisin ollut kaksivaihteinen ajoneuvo: päälle ja pois, joista jälkimmäinen on usein merkinnyt sairastumista tai muuten peiton päälle vetämistä. Spiraali kuuluu pyhään geometriaan, se on jatkuva liike. Nyt on siis portaaton säätö – kuin kuulla kiertäessään maata. Vähintään 6 vaihdetta, kyky hiljentää ja lisätä kaasua.  Sitä taidetaan kutsua tasapainoksi. Ihan en uskalla mokomaa julistaa, mutta aavistan sen olemassaolon. Se on melkein tossa, lähellä näkymättömänä, tavoitettavissa ja kosketeltavana. Kuin rakkaus.

Anna Lepistö

 

Yksi ajatus artikkelista “UUSI KULKUNEUVO”

  1. Ihana taulu❤
    Ja hieno asia nuo löytyneet vaihteet!
    Itse ajattelen että elämämme on juurikin spiraali, ei elämänkaari tai suora aikajana. Vaan spiraali ja palaamme samoihin asioihin ja kipuihin sekä iloihin elämässämme uudelleen ja uudelleen. Välillä rajummin, välillä kevyemmin, epäsäännöllisen säännöllisesti.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s