Kaijan tilannepäivitys torstaina 14.12.2017

Kaijan tilanne 14.12. puolilta päivin:

Kaija on toistaiseksi Kuopion yliopistosairaalan tehohoidon valvontaosastolla ainakin ensi viikon alkuun. Toipumisasteen salliessa hänet siirretään normaalille vuodeosastolle, mahdollisesti suoraan Mikkelin keskussairaalaan.

Kaija on valoisalla mielellä ja voi (olosuhteisiin nähden) oikein hyvin, raajat näyttävät jo liikkuvan ja toimivan normaalisti. Tosin ei jalkojen kantamista ole vielä päässyt kokeilemaan, kun letkut ja piuhat pitävät tiukasti pedissä. Eilen iltapäivällä hän oli vielä ”mykkäkoulussa” vaikka olikin muuten sataprosenttisesti kontaktissa kanssani; illalla oli sitten sanonut hoitajille ääneen ”Kuopio” ja tänään tervehtinyt heitä: ”Huomenta!”

Suurkiitokset teille kaikille siitä avusta, valtavasta voimasta ja energiasta, jota olette Kaijalle lähettäneet. Viesti on varmasti vastaanotettu, ja se näkyy Kaijan iloisena ja leikkisänä mielentilana ja toipumisvauhdissa jo nyt. Jatkakaa kaikin mokomin viestittelyä hänen kanssaan!

Kiitos myös siitä mahtavasta sähköposti- ja tekstarimäärästä, jonka olen itse teiltä saanut. Olen pahoillani, etten pysty nyt jokaiselle henkilökohtaisesti vastaamaan vaikka hyvät käytöstavat sitä edellyttäisivät. Olen yllättynyt ja toivon kiitollisuuteni saavuttavan teidät tätä kautta!

Toiveikkain terveisin

Juuso Juurikkala

31 vastausta artikkeliin “Kaijan tilannepäivitys torstaina 14.12.2017”

 1. Just eilen vasta kuulin tästä. Jimi kertoi. Olipas hirvittävä uutinen. Mutta mahtavaa, jos toipuminen on jo nyt noin hyvässä vauhdissa. Kiitos, Juuso, tilannepäivityksestä. Voimia, halauksia ja kaikkia maailman hyviä asioita teille sinne.

  Tykkää

 2. Ihana Kaija, olet ajatuksissa ja lähetän sinulle edelleen energiaa toipumiseen. Rakkautta koko perheelle! ❤👼

  Tykkää

 3. Näin sinut Kaija kauniissa väreissä. Kuljit todella kauniissa maisemissa. Kiitos kun olet täällä.

  Tykkää

 4. Kiitos tiedosta Juuso! Kaija on ihana, valoisa ihminen. Minä ja mieheni Tapani Koivula ajattelemme häntä ja rukoilemme hänelle pikaista paranemista. Kiitollisena että pidät meitä kaikkia ajan tasalla ❤️. Anneli Sjöstedt

  Tykkää

 5. Juuso….Voimia koko perheelle ja nämä on kaikkien meidän Ilolan koulun ekojen oppilaiden puolesta.

  Tykkää

 6. Hei Juuso! Tiedän tunteen vaimollani tapahtui sama viikkoa ennen juhannusta,onneksi olin kotona ja saimme heti apua Tyksissä operoitiin myöskin infarkti leikkauksen jälkeen,silmä ainoastaan liikkui,nyt kuntoutuksen jälkeen ensin 20 askelta ja nyt jo 11.000 askelta kävelyä,taivaan isälle kiitos että yhteinen taipaleemme jatkuu. Toivon teille jaksamista saman kokeneena tiedän että kaikki menee hyvin,tsemppiä kuntoutukseen T.Arto Mäkelä

  Tykkää

 7. Hei Kaija ja Juuso! Olen ollut hengessä mukana ja toivon hyvän voittavan pahan. Hienoa kuulla, että toipuminen on lähtenyt käyntiin. Voimaa ja enkelien suojelusta! Paula Haanpää

  Tykkää

 8. Voimia Kaijalle ja koko perheelle!!!!
  Hän on koskettanut minua kirjoillaan, vaikken koskaan häntä ole tavannutkaan. Erityisesti Äiti-kirja on minulle tärkeä. Voimia ja valoa!!!

  Tykkää

 9. Kiitollisena ja ilahtuneena tiedosta. Sattumaako, että otin just Kaijan kirjan niistä kymmenistä vaihtoehdoista lomalle mukaan. ❤

  Tykkää

 10. Ihana kuulla ❤

  Parantaja enkeleitä Kaijalle, auttamaan toipumisessa ja kotiin pääsyssä.

  Kaikkea hyvää myös lähiomaisille tämän vaikean ajan kääntyessä ilon päiviksi jälleen, Kaijan kanssa ❤

  Tykkää

 11. Mahtavaa! Mitähän se Kuopio oikein tarkoitti?! Juuri tapahtumailtana olin tyttöjen kanssa jutellut nykykoulun tilasta ja teidän kouluajatuksistanne… ei varmaankaan ollut sattumaa. Kaikkea hyvää, halauksia ja voimia❤️

  Tykkää

 12. Ihanaa lukea että Kaija on parempaan päin. Enkeleitä ja reikiä ja energiaa lähetetty. Näin se vaan joukkovoima toimii.

  Tykkää

 13. Kiitos Juuso tilanteen päivityksestä!
  Ihmeellinen on ihmisen polku ja vielä ihmeellisempää on tämä ihmisten yhdistymisen voima!
  Voimia teille kaikille🙏
  – Markku

  Tykkää

 14. Hei! Järkyttyneenä luin nyt näistä tapahtumista. Kuitenkin olen hyvin iloinen lukiessani tästä päivitetystä viestistä, että Kaijan vointi on parempaan päin. Toivon Kaijalle sydämestäni kaikkea hyvää ja pikaista toipumista!

  Hyvää Joulun odotusta koko perheelle!

  Sari Vulli

  Tykkää

 15. Ihanaa että hän on toipumassa hyvää vauhtia😊!! Itku kurkussa ollut kun luin eilen hänestä lehdestä. Mutta rukouksia edelleen hänelle ja myös hänen perheelleen.
  T.Sinikka Kemistä

  Tykkää

 16. Oi, kiitos tiedosta! Helpottava ja iloinen tieto. Koko ajan ollut Kaija mielessäni. Toipumista ja voimia. ❤ Päivi P.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s