Kaijan tilanne jouluaattona 24.12. puolilta päivin

Nyt näkyy pientä kajastusta putken päässä. Kaija on ollut virkeämpi ja aktiivisemmin kontaktissa kuin viikkoon. Myös huonosti liikkuvissa raajoissa on todettu elämää.

Rutiinikontrollin aivokuvissa huomattiin verenkierron niukkuutta. Lääkitykseen lisättiin suoraan suoneen annettavaa verisuonten laajennuslääkettä, joka näyttää auttaneen toivotulla tavalla.

Sen sijaan Kaijaa pitkään ”vaivannutta” kuumeongelmaa ei tehohoitokaan ole pystynyt ratkaisemaan. On otettu bakteeriviljelmiä syljestä, pissasta ja verestä eivätkä viljelmät menesty. On tiputettu kahtakin jyräkkää antibioottia – ilman tulosta. Minun lääketieteen opintoni eivät ehtineet koskaan edes alkaa, joten en tiedä onko tällaiselle sitkeälle kuumeilulle olemassa muuta lääketieteellistä selitystä kuin tulehdus – ainakin Kuopion yliopistosairaalan tehohoidon henkilökunta tuntuu pitävän sitä käsittämättömänä, outona ongelmana.

Mutta yli kolmekymmentä vuotta Kaijan rinnalla on minulle silti opettanut – tai ainakin pannut uskomaan, että kaikkea ei pysty eikä tarvitsekaan selittää. Jospa se onkin Kaijan ikioma tapa hoitaa itseään kuntoon? Senhän toki lääketiedekin allekirjoittaa, että lämmönnousu on ihmiselimistön puolustuskeino vieraita voimia vastaan. Miksi se sitten tässä Kaijan tapauksessa olisi niin vahingollinen, että se on välittömästi ammuttava alas voimakkailla kuumeenalennuslääkkeillä?

Keskustelin tästä asiasta Kaijaa hoitavan kirurgin kanssa puhelimessa. Kerroin, että vaimollani on yhteys näkymättömän maailman voimiin ja sen kautta monista selittämättömistä ilmiöistä on tullut arkipäivää – tai ainakin (puoli)tuttuja – minullekin. Lääkäri vastasi: ”Mielenkiintoista! Kiitos, hyvä tietää!” En ole vieläkään keksinyt varmaa selitystä, miksi hän noin vastasi. Mielenkiintoista. Joka tapauksessa.

Huomenna ajelemme Juulian kanssa Kaijaa moikkaamaan. Vien terveisiä!

Juuso

27 vastausta artikkeliin “Kaijan tilanne jouluaattona 24.12. puolilta päivin”

 1. Paljon Valon voimaa sinulle Kaija! Sinua tarvitaan luomaan valoa ympärillesi.
  Olkoon ja tulkoon vuodesta 2018 sinulle hyvä toipumisen vuosi.
  Juuso & muut teille kaikille paljon valoa ja siunausta sekä voimaa.

  t. Sami Konkonen, Cowboy Viitailasta

  Tykkää

 2. Laitoin aiemmin kommentin, mutta se ei näköjään tullut perille. Tuota kuumeilua mietin johtuisko energioista. Itsellä esim jos söisin kemiallisia lääkkeitä nousisi varmaan kova kuumuus. Onko Kaija tottunut tuollaisiin lääkkeisiin. Itse en pysty edes antibiootteja enkä edes Buranaa syömään. En kyennyt edes keuhkokuumeeseen ottamaan antibiootteja, siis yritin. Voimia Kaijalle ja koko perheelle.

  Tykkää

 3. Kiitos kun infoot Kaijan tilasta. Voimia koko perheelle. Tuosta kuumuudesta tulee mieleen energiatyöstyminen. Onko hän tottunut kemiallisiin lääkkeisiin, antibiootteihin? Mulle jos laittas ei hyvä heilu iso. En pystynyt edes keuhkokuumeeseen ottaa antibioottia, niin kamalat oireet. Valitsin kuolemani ja selvisin…

  Tykkää

 4. Parannuspiirimme on ollut auttamassa myös heti kun Ella-ystävämme pyysi/ kertoi minulle dramaattisen uutisen. Iloa ja valoa Kaijalle kovasti!

  Tykkää

 5. Toivottavasti myönteinen linja on jatkunut.. äitini kertoi teholla oltuaan, että enkelit hoitivat häntä rinta rinnan lääkäreiden ja hoitajien kanssa . Yhtenä kriittisenä yönä kiire oli ollut valtava enkeleillä .., lääkäri oli sanonut että molempia tarvitaan demoneita ja enkeleitä koska hän ei yksin pärjää! Voikaa hyvin! Paula

  Tykkää

 6. 🙏Voimia ja siunausta Kaijalle ja koko perheelle tähän hetkeen❤️Ei päivää nyt etteikö olisi Kaijalle rakkauden ajatusta lähettänyt – jospa se osaltaan antaisi voimaa😊. Meitä on varmastikin nyt monta rukouksessa mukana❤️ Halein Sointu

  Tykkää

 7. 🙏Voimia ja Rauhaa teille ja terveisiä ja parantavaa energiaa Kaijalle💛
  Markku,Emma ja tytöt

  Tykkää

 8. Juuso, ns. Central Fever (CF) infarktin jälkeen ei liene harvinainen ilmiö ja johtunee kudostuhosta. Toki hoidollisesti on tärkeää puuttua mahdollisesti hoidettavissa olevaan vaihtoehtoon eli infektioon. Kuume valitettavasti rasittaa elimistöä, joten sen takia sitä pyritään alentamaan.

  Lämpimiä terveisiä ja voimia sinulle, Juulialle, Oskarille ja Villen perheelle.

  Tykkää

 9. Kiitos Kaijan taman hetkisesta tilanteen tiedoista. Olen joka paiva seurannut onko jotain uutta tietoa. Kaija ja te kaikki olette rukouksissani mukana. Rauhaisaa joulua..enkeleita..valon voimaa xxx

  Tykkää

 10. Ajallansa kutakin, kiitos tiedoista Kaijan voinnista. Moninaisin lämpöisen ajatuksin voimia teille!💖

  Tykkää

 11. Kiitos tiedoista !
  Toivon teille rauhaa asian suhteen ja Lämmintä Joulua !
  Olkoon Voima kanssannne !

  Tykkää

 12. Enkeleitä matkallenne Kaija, Juuso ja Juulia! Kaijalle lähettelen energiaa ja valoa päivittäin. Joulun valoa ja taikaa teille kaikille❤️

  T. Sila

  Tykkää

 13. Tervehdys Juuso 💫

  Vie Kaijalle terveisiä myös multa; Mialta.
  Tuli vahva vaisto, että jollain tasolla ollaan samoilla Linjoilla!
  Olet vaistoinesi oikeassa. Totta!
  Mulla ois paljonkin kerrottavaa 💫🌌🌌🌌💕
  Kaija toipuu kyllä. Todella 👑

  Toiveiden täyttämää Joulua ja Vuotta 2018 💫

  Tykkää

 14. Kiitos Juuso väliaikatiedoista ja vie Kaijalle lämpimät terveiset. Rutiiniksi on tullut päivittäin pysähtyä ja lähettää Kaijalle Alkulähteen puhtainta valoa, rakkautta ja siunausta.
  Siunattua joulua myös sinulle ja Juulialle.
  T. Satu ja Sami

  Tykkää

  1. Valloittavalle Kaijalle toipumista, enkeleitä ja valonsäteitä ❤ ❤ ❤ !!! Vuosi sitten olin maalaamassa kahtena päivänä Kaijan ateljeessa tulevan vuoden voimataulua ja jokaiselle kuukaudelle omaa voimakuvaa ja sanomaa.. Voimakuvia syntyi jostain syystä 20 kuukaudelle eteenpäin.. ❤ Tämän joulukuun kuva on kuin spiraali ja voimalause on: " LÖYDÄN LOHTUA KAIKESTA ❤ MINUA JA LÄHEISIÄNI KANNETAAN, AINA ❤ ❤ ❤ ❤ ! " Tulevan tammikuun 2018 kuva on kuin ylväs pikkulintu, rauhallinen ja tietoinen kaikesta, sininen rinta kuin taivaanranta, pyrstö heinän vihreä, pää kultaisen oranssi, katse eteenpäin, laskeva iltarusko värjää taivaankaaren roosan punaiseksi. Ikäänkuin Kaija ❤
   Kun lukee Kaijan menneen vuoden kirjoituksia; ihan kuin hän olisi aavistanut suvantovaiheen tulemisen .. Hän on ikäänkuin laskeutunut enemmän hiljaisuuteen ja kiireettömyyteen..
   Kaija maalasi kesällä koskettavan kuvan viestin keralla entisellä noitien mestauspaikalla, – ja toisenkin sielunkuvan olen häneltä saanut ❤
   Noita maalauksia katsellessa on Kaija mielessä, ja muutenkin aina sydämessä ❤ Olen paljon häntä miettinyt, – ja ihmetellyt, miten ihminen, joka löytää lapsenomaisen luovuuden ja loputtoman sanojen lähteen itsestään – yhtäkkiä jääkin vaille sanoja ja siveltimen vetoja – lepäämään elämään … Elämä on. Tässä ajassa erityisesti ihmisiä riisutaan paljaaksi, yhä useammalla on elämää riisuvia sairauksia, joiden kanssa taitetaan matkaa.
   Kaijalle päivittäisiä VALOHALAUKSIA JA VALORUKOUKSIA, MEILTÄ NIIN MONELTA ❤ ❤ ❤ ! Kaija varmasti sielun tasolla on mukana tässä kaikessa, ja ottaa kaiken valon vastaan – RAUHASSA JA RAKKAUDELLA ❤ ❤ ❤ ❤ Paljon VALOHALAUKSIA JA VOIMIA myös Kaijan omaisille ❤ ❤ ❤ !!! RAUHALLISTA, LUOTTAVAISTA JA RAKKAUDELLISTA UUTTA VUOTTA 2018 KAIKILLE ❤ ❤ ❤ ❤ !!!

   Lämmöllä Tarja K

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s