Kaijan tilanne tiistai-iltana 2.1.2018

Terveisiä Kaijalta!

Tulimme juuri kotiin Kuopiosta, jossa hän lepäilee neurokirurgian vuodeosastolla. Ei vieläkään katso aiheelliseksi puhua, mutta oli enimmän aikaa hereillä, aktiivinen ja hyväntuulinen. Kun kerroin hänelle siitä valtavasta energian, tuen ja avuntarjousten määrästä, jota olette meille eri kanavia pitkin lähettäneet, hän nyökytteli tietäväinen hymy huulillaan. Tarkoittaa siis: terveisiä kaikille!

Lääkärin tapaaminen näyttää Kuopion yliopistosairaalassa vaativan ylempää strategiatutkintoa tai ainakin huomattavaa sitkeyttä. Olen nyt kolmesti yrittänyt saada aikaan rauhallista tapaamista, jossa olisi muutama minuutti aikaa puhua jossain muualla kuin hoitohuoneessa Kaijan vuoteen yli. Vaan aina käyntini näyttää osuvan sellaiseen rakoon että lääkäreillä on muita kiireitä.

Haluaisin kuulla heidän hoitosuunnitelmansa, näkemyksensä Kaijan toipumisesta ja ajatukset tämän mahdollisesta siirrosta Mikkelin keskussairaalaan, mikä olisi valtava helpotus meille: pääsisimme Kaijan luo helpommin ja useammin. Tuota uuvuttavaa vitostietä ei näissä rapa- ja räntäkeleissä jaksa päivittäin ajaa erkkikään – varsinkaan tällainen vanheneva erkki.

Ei siis mitään varsinaista uutta tällä kertaa. Suurkiitokset tähänastisesta tuestanne ja energiastanne; jatkakaamme lämpimien ja kutsuvien ajatusten lähettämistä Kaijalle ja pitäkäämme hänet mielessämme! Kuten tähänkin asti.

Kiitos!

Juuso

PS. Olen pahoillani, etten näissä oloissa pysty hyvien tapojen mukaisesti vastaamaan kaikkiin lähettämiinne viesteihin. Olen kuitenkin lukenut ja tallentanut ne kaikki ja saanut niistä uskoa ja voimaa heikoimmilla hetkilläni.

Katsomme niitä sitten myöhemmin yhdessä Kaijan kanssa.

37 vastausta artikkeliin “Kaijan tilanne tiistai-iltana 2.1.2018”

 1. Suurkiitokset päivityksistäsi Kaijan tilaa koskien. Lämpöiset ajatukseni teille kaikille osallisille, myös hoitohenkilökunnalle ja Kaijalle toivon päivä päivältä parempaa vointia, niin että saisitte hänet pian lähemmäksi kotianne sinne Mikkelin keskussairaalaan! ❤

  Tykkää

 2. Ammattikuntani puolesta pahoittelen sitä, etteivät lääkärit ole pystyneet järjestämään riittävän perusteellista palaveria teidän lähiomaisten kanssa. Tosiasia voi tietysti olla, että lääkärit ovat ylityöllistettyjä, mutta silti. Toivotan sitkeyttä!

  Olen ymmärtänyt, että viihdytätte Kaijaa musiikilla, joka varmasti on erinomainen idea ja stimuloi aivoja. Pystyykö Kaija kohdistamaan katsettaan? Jos pystyy, niin taidekirjojen selaaminen voisi myös olla hyödyllistä.

  Tykkää

 3. Parantavia ajatuksia ja energiaa Kaijalle ❤
  Voimia sinulle ja kiitos kun jaksat kertoa kuulumisia. ❤

  Tykkää

 4. Ilolan ekat oppilaat seuraavat tiiviisti ja kaikki lähetämme koko perheellenne voimia

  Tykkää

 5. Paljon voimia ja jaksamista täältä! 🙂
  Ja turvallisia ajo kilometrejä teille!
  Toivottavasti Kaija pääsee pian mikkeliin ja lähemmäksi teitä! Mielessä olette olleet! ❤

  Tykkää

 6. On kyllä hyvä saada näitä päivityksiä, niin tietää miten Kaijalla sujuu.
  On totta, ettei noita lääkäreitä meinaa saada kiinni, jotta voisi kysellä.
  Toivotaan, että siirto Mikkeliin onnistuu, niin helpottaisi teidän käyntejänne. Tosin nyt on varmasti vielä turvallista olla Kuopiossa.

  Tsemppiä sinulle taas Kaija ja kotijoukot.

  Tykkää

 7. Kiitokset terveisistä! Lämpimät halaukset ja paljon enkeleitä paranemiseen Ihanalle Kaijalle! Voimia ja valoa myös teille läheisille!

  Tykkää

 8. Hieno uutinen, että Kaija tila on pysynyt vakaamoana😊Voimahali Sinulle Juuso ja oikein erityinen voimahali Juulialle❤️Kaikki hämmennys tapahtuneesta ja äidin menettämisen pelko on varmastikin kovin läsnä. Toivon paljon lohduttavaa syliä ja halia!

  Terkuin Sointu ❤️

  Tykkää

 9. Pyysin Kaijaa tekemään viime toukokuussa sielunkuvani haaveideni työhuoneeseen. Nyt työhuone on totta ja Kaijan työn vein sinne ensimmäisenä asiana. Kiitos sen tuomasta voimasta ja kiitos esimerkistäsi Kaija.
  Kaija on päivittäin ajatuksissa ja rukouksissa, voimia ja uskoa myös koko perheelle ja läheisille 💗 Asioilla on hassu tapa järjestyä.

  Tykkää

 10. Kiitos tiedoista. Voimia ja valoa sinulle ja terveisiä Kaijalle. Uskotaan että kaikki menee hyvään suuntaan, ajallaan.
  Aina mielessä, aina sydämessä.
  T. Hannele

  Tykkää

 11. Kiitos tiedotuksesta. Kaija on mielessä tämän tästä – valoa ja rakkautta sekä vahvaa toipumista vaan eteenpäin sekä teille kotiväelle voimia ja uskoa tähän hetkeen ja tulevaan ❤

  Tykkää

 12. Kiitokset terveisistä! Lämpimät halaukset ja paljon enkeleitä paranemiseen Ihanalle Kaijalle! Voimia ja valoa myös teille läheisille!

  Tykkää

 13. Kiitos Juuso päivityksistä!
  Voimia ja valoa teille kaikille, olette ajatuksissani. Kaijalle sydänlämpöinen voimahalaus❤️
  T. Marjo

  Tykkää

 14. Kiitos paljon terveisistä!
  Juuso lämmin kiitos sinulle,kun jaksat kirjoitella meille Kaijan tilasta.
  Muistetaan teitä kaikkia Rakkautta Voimaa ja Valoa lähettäen❤
  Titta

  Tykkää

 15. Kiitos terveisistä ja lämmin halaus teille kaikille ❤ Sulla on Juuso kynä ihanasti hallussa! Kaija on ihastuksissaan, kun pääsee nämä lukemaan! 🙂

  Liked by 1 henkilö

 16. Hei Juuso. Koen olevani Kaijan hyvä ystävä vaikka olen kohdannut hänet livenä vain muutaman kerran. Olen lukenut hänen kirjojaan ja nähnyt hänen elokuvia. Ylitse muiden elokuvien, tärkein Kaijan elokuva minulle on ollut Valo, koska tunsin sen päähenkilön Aleksanteri Ahola-Valon vanhana viisaana miehenä. Ainutlaatuisella tavalla hän kertoi minulle kuinka hän oli todistamassa Suomen itsenäistymistä 100 vuotta sitten. Hän asui Pietarissa, ja hänen kaverinsa oli töissä Pietarin kirjastossa… Joka tapauksessa on hienoa nyt tutustua myös sinuun. Nyt kun Kaija on toistaiseksi vaiennut, sinä saat olla upealla tavalla hänen instrumenttinsa. Teet todella tärkeää työtä. Olet myös piikkinä lääkärien lihassa, jotta he toimisivat potilaidensa palvelijoina eikä päinvastoin. Kuvailemasi Kaijan eleet ja ilmeet osoittavat meillekin ettei hän suinkaan ole vielä antanut periksi.

  Liked by 1 henkilö

 17. Kiitos taas! Kaija pysyy mielessä ja rukouksissa – kuten myös tekin… Terveiset ja rakentavaa, parantavaa ja ihmeiden täyttämää alkanutta vuotta! ❤

  Tykkää

 18. Ihana lukea näitä päivityksiäsi, toivon pilkahduksia. Kiitos kun jaksat jakaa tietoa ja terveisiä! Voimia ja onnea tulevaan vuoteen. Olette ajatuksissa 🙂

  Tykkää

 19. Olen aina ihaillut sekä Kaijaa että sinua. En tiedä auttaako yhtään, mutta minäkin haluan lähettää täältä Ilolasta voimaterveiset koko teidän perheelle. Kiitos teistä💖

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s