Kaijan tilanne keskiviikkona 8.5.2019

Taidettiin selvitä säikähdyksellä Kaijan epilepsiakohtauksista. Ja minä kahden viikon vajailla yöunilla. Tällä hetkellä olen minä se, joka ”on hitaalla”! Vanhahkon ukon toipuminen univajeesta kestää kauemmin kuin nuorena. (Mikä oivallus!)

Kaija on palannut ennen kohtauksia vallinneeseen tilanteeseen ja on alkanut taas kehittyä siitä eteenpäin omaa, verkkaista tahtiaan. Ilmaisukyky etenee – siltä näyttää – hitaasti mutta varmasti kohti laajempia käsitteitä ja sisältöjä. Tällä hetkellä Kaija harjoittelee sanojen ja niiden merkitysten lajittelua ja ryhmittelyä yläkäsitteisiin. Se näyttää sujuvan yhä paremmin, ja Kaija on oma iloinen ja nauravainen itsensä (vaikuttaa tosin välillä vallan tyhjännaurajalta).

Polvikin on parantunut, (kuten myös Lailan), joten fysio- ja toimintaterapia on palannut juurilleen. Olemme siis jotakuinkin ”normaali”tilanteessa, Kaija syö toistaiseksi korotettua määrää epilepsialääkettä eikä ole saanut yhtään kohtausta sairaalasta tulonsa jälkeen.

Kaijalle voi lähettää terveisiä, energioita ja voimia. Hänen luonaan voi myös käydä, Kaija nauttii lyhyistäkin ihmisten tapaamisista. Kiitos!

Juuso

25 vastausta artikkeliin “Kaijan tilanne keskiviikkona 8.5.2019”

 1. Istuskelin viime viikolla aamujunassa Kouvola-Helsinki-akselilla, katselin sitruunaperhosen värisiä junan eteisen seiniä. Toivottelin ajatuksissani Kaijalle mukavaa päivää. Samassa ilahduin, Kaijahan on niin luonteva liikkumaan energiataajuuksilla että toden totta osannee napata lämpöiset ajatukset, mistä vain ilmansuunnasta milloinkin ovat tulossa luokse.
  Ajatelkaamme hyviä. Ne lentävät Kaijan luokse kuin sitruunaperhoset.

  Tykkää

 2. Kiitos Juuso, että jaksat pitää meitä ajantasalla Kaijan tilanteesta… Me sun vanhat oppilaat seurataan kokoaja tilannetta. Tulen Mikkeliin ensi viikolla taas jos jaksat vaikka poiketa mökillä kahveilla

  Tykkää

 3. Muistan aina miten Kaijan ääni on resonoinut itsessä kun sitä kuuntelen.
  Siinä on jotain hyvin tuttua ja läheistä.
  Kaijan esimerkki on rohkaissut elämässä paljon kuuntelemaan omaa intuitiota.
  Oon seurannut Kaijan toipumista ja toivon että saan tuon äänen vielä kuulla ja nähdä Kaijan.
  Voimia teille kaikille ❤️ ❤️ ❤️

  Tykkää

 4. Kiitos Juuso näistä päivityksistä. Mahtavaa, että Kaija palautui ennalleen. Jaksamista teille molemmille.

  Tykkää

 5. Meitä on täällä monia jotka odottavat näitä päivityksiä; kiitos Juuso kun pidät meidät ajan tasalla. Kaikkea hyvää koko perheelle.❤️

  Tykkää

 6. Kaikkea hyvää ja kaunista Kaijan elämään. Jaksamista Teille molemmille!
  Älkää luovuttako, muistakaa kaikki, että siellä on se aito Kaija koko ajan! Tunteet, ajatukset, muisti, toivo.
  Kannustakaa ja kehukaa. Siitä saa tsemppiä, molemmat.
  Kauniita kevätpäiviä!!

  Tykkää

 7. Kiitos Juuso, et tunne minua mutta tuen Kaijan maalsuksista.Olen seurannut Kaijan kuntoutumista ja ja tänään aamulla tuntui ,että odotin sinulta tietoa.Sain sen nyt.
  Aavistus kävi toteen.
  Tiedän tai tunnen että Kaija kuntoutuu siihen asteeseen kun pystyy ja sinä tulet hyväksymään sen. Me kaikki opetellaan elämää aina ja aina uudestaan vaikeuksien kautta. Onko se Jumalan tahto? Se on jokaisen oma totuus..Usko on kuitenkin aina läsnä niin myös Kaijalla kuin teillä läheisillä.
  Valoisia päiviä.

  Tykkää

 8. Olipa valoisia uutisia! Kaijalle keväiset terveiset ja teille kaikille roppakaupalla voimia kuntoutumisen kiemuraiselle taipaleelle. 💫

  Tykkää

 9. Kaijalle, kuten myös sinulle, iloa, valoa ja rakkautta arkeen ja koettelemuksiin.
  Olette molemmat rukouksissani. 💜

  Tykkää

 10. Kaijalle, ja myös sinulle iloa, valoa ja rakkautta arkeen kaiken koettelemuksien keskelle. Olette molemmat rukouksissani. 💜

  Tykkää

 11. Ihana kuulla kuulumisia. Lähetän voimia teille molemmille ja minusta tuo nauraminen oli upea asia. Sanotaan, että nauru voi parantaa ❤

  Tykkää

 12. Kiitos taas päivityksestä! Tämä oli ilahduttavaa ja rohkaisevaa, edellinen säikäytti hieman.. Ja ihanaa, että sinäkin Juuso, saat taas nukuttua paremmin! Energiaa lähetän Kaijalle ja teille läheisille myös. Elämänmakuisia kesäpäiviä!

  Tykkää

 13. Hyvä kuulla. Oletko Juuso lukenut neurokirurgi Eben Alexanderin kirjan Totuus taivaasta? Se löytyy myös äänikirjana jos et jaksa lukea tekstinä. Mietin voisiko siitä olla sinulle lisätoivon antajaksi?

  Aurinkoisia ja leppeitä päiviä ja öitä toivotellen!

  Tykkää

 14. Kiitos tilannepäivityksistä😍. En tunne Kaijaa henkilökohtaisesti, mutta ollaan tavattu ja omistan kolme Kaijan maalaamaa taulua (yksi on sielun muotokuva) ja kirjoja omistuskirjoituksilla. Aina kun katse pysähtyy seinillä oleviin tauluihin mietin mitenhän Kaija jakselee. Voimia, paljon onnellisia hetkiä ja hyvää kesää teille❤️

  Tykkää

 15. Kiitos Juuso,

  Juuri eilen Kaijaa ajattelinkin ja mielessäni näinkin nauravaisen Kaijan, hänelle energiaa samalla lähetin. Kaijaa jo ”takaisin” tulevaksi odottelen, meidän kaikkien iloksi, varsinkin teidän läheisten.

  Voimia, valoa ja iloa sinulle Juuso ja kiitos vielä kerran näistä huumorilla höystetyistä postauksista!🌹 T. Aila

  Tykkää

 16. Kiitos Juuso päivityksestä! Ihan mahtava kuulla että kuntoutus etenee. Rakkaita terveisiä ja haleja. Ollaan Jaanikan kanssa tulossa Kaijaa tapaamaan heti kun kesälomat alkavat! Iloa ja voimia myös sinulle Juuso!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s